Management AFAS België 

2019, je was weer fantastisch! We genoten met z'n allen van verschillende mooie momenten die we met elkaar maakten. We vierden ons 10-jarig bestaan, hadden weer een prachtige AFAS Open en in het AFAS Fandorp op de Heizel zagen we KV Mechelen met de beker naar huis gaan. Bovenal lukte het ons om al onze klanten naar Online in de cloud over te zetten.

Vorig jaar stelden we aan jullie onze nieuwe managementstructuur voor. Drie managers die elk een afdeling sturen. Mensen die we in onze eigen vijver vonden. Het zorgde ervoor dat onze organisatie meer zelfsturend werd. Van het tweede jaar met deze structuur hebben we toch weer wat gemaakt. Yves, manager Support en Opleidingen, heeft zijn team zien groeien en zien doorstromen naar Consultancy en Sales. Maar hij heeft ook veel nieuwe mensen verwelkomt. Wat er ook onder Yves zijn vleugels ontstond, was het Succes Traineeship. Klanten worden 7 weken ondergedompeld in de AFAS-cultuur, maar in de eerste plaats gaan ze terug naar hun organisatie met meer kennis.

Het consultancyteam van Barbara zorgde ervoor dat er meer dan 60 nieuwe implementaties succesvol en efficiënt verliepen. En dankzij ons salesteam mochten we 47 nieuwe klanten verwelkomen in onze familie die we in het nieuwe jaar ook graag ontvangen op onze klantevenementen.

Dit alles krijgen we steeds voor elkaar dankzij onze medewerkers die zich elke dag opnieuw inzetten om AFAS België te laten groeien. Wat kijken wij er enorm naar uit om ook van 2020 een buitengewoon jaar te maken! En dat met onze leuze van het jaar in het achterhoofd te houden: "doe normaal!".Bekijk het jaarverslag

Het hele jaarverslag van de AFAS Holding is te vinden op Jaarverslag.afas.nl.